BMW i USA bestämde sig för att ge autografer till trogna BMW Motorsport-fans. Men i stället för att gå den konventionella vägen valde BMW att plocka ut en sprillans ny M6 Coupé och montera tankar med färg i bagaget. Från tankarna drogs rör till munstycken som placerats framför bakhjulen. Genom en knapp kan föraren sedan styra dessa.

Bakom ratten placerades Matt Mullins, chefsförare på BMW Performance Drivining School. Runt en racingbana lades långa pappersark ut och sedan var det bara att köra. Matt började med att göra några accelerationsrepor samtidigt som färg sprutades ut på de feta Michellin Pilot Super Sport-däcken. Resultatet är hundratals meter av M6:ans personliga autograf där ingen är den andra lik.

Vad tycker du om BMW:s annorlunda idé? Skulle du kunna tänka dig en autograf signerad BMW M6? Här under kan du se filmen ”M Print” och hur den gjordes.