080106-plogbil-vägverket

En sorgens dag

Beskedet kom nyss – Saab läggs ned. Och nu vet jag inte riktigt hur jag ska bete mig resten av dagen. Mitt hjärta är fyllt av sorg.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

GM uttalade precis de avskyvärda orden – ”Saab läggs ned efter att förhandlingarna med Spyker Cars havererat”. När jag läste pressmeddelandet vände sig min mage upp och ned, ut och in.

Jag är absolut ingen Saab-fanatiker, jag har privat haft flera Volvo-bilar i mitt liv men bara en Saab, men men... Jag är svensk och har alltid varit stolt över våra båda svenska bilmärken, Saab och Volvo. Jag är dessutom uppväxt med en nära relation till Saab, men exakt hur går vi in på någon annan gång… kanske.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!