Förbereden eder på ”Falling Down”-stunder…

O käre mellanchef med alldeles ny tjänste-ID.4, och lika o till dig som har privatleasat en av alla elbilar som nu syns i större och större mängder på våra vägar. 6 074 ID.4:or har registrerats hittills i år.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Ni har väl sett filmen Falling Down från 1993, med Michael Douglas i huvudrollen? Om icke så är den ungefär så här i korthet: Vanlig människa blir tokig i bilkö, och stör sig nåt alldeles enormt på diverse felaktigheter i samhället så han börjar ge sig på omgivningen med vapen och tillhyggen.
Klipp till nu. Obs! Ej film utan verklighet. Det finns drygt 1 500 laddpunkter med någorlunda godkänd snabb laddeffekt i landet Sverige.
Klipp till nu vid nyår och längre fram i vinter när du – och om jag inte misstar mig – säkert nån fler mellanchef med ID.4 eller motsvarande elfarkost, ska till eller från exempelvis Åre. Då finns det fyra Ionity-laddpunkter i Ytterån, en bit från själva byn/stan/lill-Stockholm. Tänk dig att du får plats 13 i kön.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!