Långsammaste bilen alla kategorier

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Året 2021 fick kapten Kirk från Star Trek till slut åka ut i rymden, på riktigt. Britney Spears slapp äntligen sin fars förmyndarskap och i Sverige har vi en så kallad ”miljöinriktad” regering som hellre bränner fossil olja i polarsmältande kvantiteter än använder kärnbränsle för att generera el. Undrens och förvåningens tid är alltså inte förbi.
I en värld där pandemin skyndat på digitaliseringen av samhället så har jag nu mer snits på att knappa in bank-id-koden än vad jag har på min egen autograf. Ibland minns jag inte riktigt hur den såg ut tidigare. Men så blir jag brutalt påmind både om underskriften, den skiftande ­kvaliteten hos kulspetspennor och om kanske världens minst digitaliserade och service­inriktade bransch. Även här är tydligen inte förvåningens tid förbi.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!