Foto: Patrik Lindgren

Slagsmål på E4:an i morse

Handen på hjärtat, vi är nog många som har suttit i x antal köer och irriterat oss på både det ena och det andra. Jag inbillar mig att det är väldigt lätt att reta upp sig på både orsaken till alla köer samt de som befinner sig i köerna.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Men, i morse fick jag för första gången i mitt liv se hur någon handgripligen gick över en gräns som de flesta av oss förhoppningsvis inte gör. Jag var på väg söderut på E4:an då det började sakta in ordentligt redan strax söder om Uppsala. Det visade sig att det tidigare på morgonen hade skett en trafikolycka vid avfarten till Knivsta där en långtradare var inblandad, den stod i diket och bärgningsarbetet var i full gång. För att garantera säkerheten för de som arbetade med själva bärgningen så spärrades båda körfälten av, vilket resulterade i att all trafik norrifrån behövde passera olycksplatsen i vägrenen. Uttrycket flaskhals passar bra in för att beskriva hur det såg ut.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!