Teknikens Världs resor

Teknikens Värld är inte bara tidningar och webb. Teknikens Värld är också ett tillfälle för bil- och motorsportintresserade att träffas. Årligen anordnar Teknikens Värld resor runt om i världen och bandagar på hemmaplan som du är välkommen att hänga med på.

Teknikens Värld anordnar årligen flera oförglömliga resor för våra motorintresserade läsare. Åker vi inte till Goodwood Revival så åker vi till Bedford Autodrome och kör snabba bilar på bana. Vi anordnar också bandagar hemma i Sverige. Här nedan ser du vilka resor som är aktuella just nu.

Goodwood Revival 2019

Häng med oss till Goodwood Revival

I september 2019 åker vi för fjärde året i rad till klassiska Goodwood Revival – en upplevelse utan dess like och ett minne för livet. Men du, platserna går åt rykande fort så boka din plats så snart du kan.

Läs mer om resan till Goodwood Revival.

Teknikens Värld Trackday bandag 30 maj 2019

Ta med din bil och kör på bana en hel dag!

Vår oerhört populära bandag, som vi kör vår och höst sedan många år tillbaka, kommer igen våren 2019, närmare bestämt den 30 maj. Häng med du också! Men snabba dig att boka, bandagarna brukar bli fullbokade fort.

Läs mer om Teknikens Världs trackday på Mantorp Park.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!