Foto: CarPix

BMW 4-serie tappar taket – nya bilder

I nummer 18 av Teknikens Värld provkörde vi nya BMW 4-serien och testchefen Hans Hedberg gav den gott betyg. Nu är det dags för den öppna versionen.

Det här är de senaste bilderna på den öppna versionen av BMW 4-serie, lackerad i snygga Melbourne Red och med M-sport-paket.

För att låta solen titta in och göra våra spionbilder ännu bättre har de tyska testförarna fällt ned taket, och det utan att vi bett om det. Man tackar!

Cabrioleten kommer att dela allt väsentligt med coupén. Designen med det fällbara taket blir förstås lite annnorlunda men det går inte att ta miste på att det är en 4-serie. Vad det gäller motorer och växellådor blir det exakt samma specifikationer.

Du behöver inte sukta allt för länge efter bilen. Produktionen är avsedd att starta redan i slutet av detta år. Din bil till sommaren?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!