Foto: CarPix

Nya Volkswagen Golf Plus – första bilderna

Är en vanlig Golf för liten? Saknar du lite extra takhöjd? Då kan vi glädja dig med att Volkswagen har en ny generation av den lite minibussliknande Golf Plus på gång. Här är första bilderna.

Senaste generationen Golf är knappast någon liten bil. Särskilt i kombiversionen kallad Sportscombi. Det som kanske saknats har varit lite utrymme på höjden, ifall du har en hlg hatt, frisyr, eller bara allmänt gillar att ha gott om plats i höjdled.

Den luckan i Golf-programmet är dock på väg att fyllas. Redan nästa år kommer nämligen en ny generation av Volkswagen Golf Plus, som gentemot ”vanliga” Golf får omkring 15 centimeter extra höjd. nedan ser du första bilderna på denna, som vår spionfotograf lycades fånga i förra veckan.

Under skalet kommer det mesta vara gemensamt med resten av Golf-programmet, förutom att varken fyrhjulsdrift eller GTI (eller R, för den delen) lär erbjudas till Golf Plus.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!