110310-bugatti-veyron

Bygg fulaste Bugattin!

Bygg-bilfunktioner på tillverkarnas olika hemsidor är en rolig (men tidskrävande) lek, inte minst när det gäller dyra bilar. En av de roligaste är Bugattis som tillåter otaliga färgkombinationer. Nu finns en Facebook-tävling där det gäller att bygga den fulaste Bugattin.

Bilkonfiguratorer på tillverkarnas hemsidor har på senare år blivit ett lockande tidsfördriv för många bilälskare. Roligast är så klart att plocka ihop och färgsätta bilar man egentligen inte alls skulle kunna köpa. I den kategorin är Bugatti Veyron en av de bästa, inte minst eftersom Veyron-köparen kan välja mellan oändliga mängder färg- och materialalternativ. Nu har danska Bil Ekspressen dragit igång en tävling på Facebook där det gäller att bygga en så ful Veyron som möjligt. Bland tävlingsbidragen finns än så länge flera oändligt fula och osmakliga färgkombinationer.

Det gjorde ont i bilsjälen, men den Veyron som syns på bilden ovan har vi skapat. Kan du göra något ännu värre?

Externa länkar

Facebook-tävlingen

Bugattis kofigurator

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!