070105_camaro

Chevrolet Camaro tappar taket

För ganska exakt ett år sedan tog Chevrolet bilvärlden med storm när de presenterade en helt ny Camaro på Detroitsalongen. I år visar de samma bil igen, fast nu har de tagit av taket.

När Chevrolet Camaro förra året återuppstod blev amerikanarna som galna. Speciellt när beskedet kom från GM att det även skulle bli produktionsbil av Camaro. Till årets Detroitsalong har därför GM haft ett problem. Hur toppar vi det här? Enkelt. Vi släpper samma bil igen, men i cabrioletversion.

Mycket mer än så finns inte att säga om Camaro Cabriolet Concept eftersom resten vet vi redan om. Något tyngre blir den och tappar självklart lite acceleration men det bärs upp av att man hör V8-motorn mycket tydligare.

Inget är officiellt ännu men GM har gett indikationer på att den, precis som vanliga Camaro, snart kommer leta sig in bland Chevrolets bilhandlare.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!