081029-boxster-cayman-09

Faceliftade Porsche Boxster/Cayman?!?

I går kom den holländska motorsajten AutoWeek.nl över några bilder på Porsche Boxster och Cayman i faceliftat utförande. Men är bilderna äkta? Det får vi inte hoppas!

En anonym läsare till AutoWeek.nl skickade in tre bilder på vad som ser ut att vara faceliftade Porsche Boxster och Cayman. Den anonyme påstår att bilderna hittats i en av Porsches online-bilkonfiguratorer och helt enkelt tog skärmdumpar på bilarna. Men när en annan motorsajt, Carscoop, surfade runt på världens olika nationella Porsche-bilkonfiguratorer hittade de inte bilderna som skickats till AutoWeek.nl.

Det lutar alltså åt att någon än en gång försöker ta en rövare och lura alla biltokar med bilder som lekts fram i ett bildbehandlingsprogram.

Vi får väl samtidigt hoppas att bilderna är fejk. För inte är bilarna på bilderna lika tuffa som bilarna är i dag, utan klart mesigare. Vad tycker du?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Teknikens Värld + verktygsset & pläd för endast 149 kr. Köp nu!