Inte bara Detroit...

Det handlar mest om Detroit Motor Show i dessa dagar, i alla fall vad gäller bilar. Men alla är ju inte i USA och det finns mycket "ögongodis" på betydligt närmare håll!

I Wien hålls en stor sportbilsutställning där du kan beskåda världes fräckaste sportbilar på nära håll. Ferrari och Lamborghini förstås liksom alla andra kända, men även små tillverkare som Gumpert, Edonis, Lote. Svenska Koenigsegg intar en huvudplats med ägaren Christian von Kenigsegg som en av salongens VIP-gäster. Wienna Sports Car Show håller på 10-14 januari.

För den som är mer inne på motorsport är helgens Autosport Int. Show ett måste. Det är världens största motorsportshow med alla tävlingsbilar du kan tänka dig. Dessutom en rad uppvisningstävlingar, inomhus. Väldigt spektakulärt! En radda kända förare finns på plats. Showen hålls i Birmingham NEC som ligger på bekvämt gångavstånd från flygplatsen. Med "rätt" flygbiljett vad gäller tider en perfekt endagsutflykt. 13-14 januari.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!