Jaguar Land Rover Classic Works expanderar

Service och försäljning av gamla klassiska modeller från Jaguar och Land Rover verkar bära frukt. Nu öppnar man även verksamhet i tyska Essen.

Jaguar Land Rovers satsning på gamla bilar expanderar, nu har man öppnat ett center i tyska Essen – det första utanför Storbritanniens gränser.

Verksamheten är belägen på en fastighet som mäter 4 500 kvadratmeter och ska erbjuda samma tjänster som centret i brittiska Coventry som öppnade förra sommaren (se klipp nedan).

Det betyder service av klassiska bilmodeller från Jaguar och Land Rover men även försäljning av bilar i utställningsskick, alla med tolv månaders garanti.

Jaguar Land Rovers satsning på gamla bilar omfattar även nybyggda exemplar.  Tidigare i år gjorde man klart att 25 D-Types ska byggas. Tidigare har man även byggt klassiska modeller som Jaguar E-Type och XKSS samt Land Rover Series 1, och Range Rover

.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Teknikens Värld + verktygsset & pläd för endast 149 kr. Köp nu!