Mitsubishi smygvisar sportig Outlander-laddhybrid

Mitsubishi har släppt två illustrationer visandes Outlander PHEV Concept-S som ska avtäckas på Parissalongen om en månad.

Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid, ibland kallad PHEV, ser ut att få ett sportigare syskon. På Parissalongen i oktober ska nämligen den japanska biltillverkaren visa upp Outlander PHEV Concept-S. En konceptbil baserad på den populära laddhybridversionen av Outlander. ”Sportig och sofistikerad” beskrivs den av japanerna.

Outlander PHEV Concept-S är förändrad både på ut- och insidan. Just utsidan ser vi tydligt på bilderna, som vi gjort något ljusare för att detaljer ska framträda bättre, att den skiljer sig från den Outlander Plug-In Hybrid som står ute hos handlarna i dag. Utseendet är klart kaxigare med hårdare linjer, tuffare strålkastare och ny bakljus- och reflexramp bak.

Drivlinan misstänker vi är densamma som i vanliga Outlander Plug-In Hybrid, det vill säga en bensinmotor och två elmotorer som tillsammans ger 203 hästkrafter.

Om en månad vet vi mer om Mitsubishis sportigare laddhybridsuv.

 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!