101115-nissan-murano-cab

Nissan Murano Crosscabriolet – nu är den här

Nissan håller sitt ord, de sa att de skulle kapa taket på crossovermodellen Murano och nu visar de resultatet. Murano Crosscabriolet blir relativt ensam i segmentet fyrsitsiga cabrioletsuvar.

Det var väl egentligen ingen som riktigt trodde på ryktet om att Nissan skulle förvandla sin suv/crossover Murano till en cabriolet. Men i september bekräftade Nissan modellens existens och nu visas den första bilden inför den fysiska premiären på bilsalongen i Los Angeles senare i veckan.

Nissan vill mena att Murano Crosscabriolet är världens första fyrhjulsdrivna crossovercabriolet och av den första bilden att döma kan de ha rätt. Murano Crosscabriolet är verkligen en vanlig Murano, bortsett från att plåttaket är borta och att bilen bara har två dörrar. Nissan har dessvärre inte släppt någon information om bilen, för att veta mer får vi vänta tills Los Angeles Auto Show drar igång på onsdag.

Läs mer

Test och provkörningar

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!