Foto: Glenn Lindberg

Nya Subaru Outback för Europa officiell – vi har redan testat den

Nu är det dags för europeiska versionen av nya Subaru Outback att ge sig till känna då den nu officiellt presenteras. Men, som du kanske redan vet, Teknikens Värld har redan, som enda media i världen, testat bilen – mer än ett halvår innan den kommer ut på marknaden.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

I våras presenterades amerikanska versionen av nya Subaru Outback. Nu är det den europeiska versionens tur att kliva ut i rampljuset. Fast det har den redan gjort i och med att nya Outback redan har testats av Teknikens Värld. På inget annat ställe i världen kan du ta del av nya Outback när den ställs mot konkurrenterna i klassen. Ett halvår innan bilen lanseras. Mer om det lite längre ned i artikeln.

Subaru lanserade Outback 1995 som en offroad-version av andra generationens Legacy. Vad världen såg då var vad som kan kallas första crossover-modellen någonsin, strax innan Volvo lanserade sin motsvarighet i V70 XC.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!