Olle Olsson upphör med Suzuki-import

Olle Olsson Bolagen AB upphör med att importera Suzukis bilar till den svenska marknaden via dotterbolaget Suzuki Autoimport AB. Importen upphör från och med 15 maj.

Familjen Olsson har varit svensk distributör av det Suzuki i 14 år, alltså sedan 1994. Under dessa år har man via dotterbolaget Suzuki Autoimport AB byggt upp ett starkt och rikstäckande nät av återförsäljare och serviceverkstäder.

 

Olle Olsson Bolagen AB – ofta benämnt OOB – fortsätter som importör och distributör för Fiat person- och transportbilar samt Alfa Romeo via dotterbolaget Italienska Bil AB och som importör och distributör för Isuzu via dotterbolaget Isuzu Sverige AB.

 

– Att vi upphör med Suzuki sammanfaller i tiden med en planerad kraftsamling och satsning på Fiat och Alfa Romeo, säger Pontus Olsson, vd för Olle Olsson Bolagen AB.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Teknikens Värld + verktygsset & pläd för endast 149 kr. Köp nu!