090807-cayman-shooting-break

Porsche Cayman Shooting Break – hmm…

Porsche Cayman får många att dra extra på smilbanden, men Porsche Cayman Shooting Break!?! Det är frågan det. Nu har det dykt upp en bild på bilen som knappt ser ut som någonting annat. Är det en konceptbil eller är det fejk? Vi får väl se.

Lamborghini Murciélago LP 640, Alfa Romeo 8C Competizione, BMW M3, Dodge Viper, Ford GT, Aston Martin DBS, Ferrari 430 Scuderia, Audi R8 V10 och Jaguar XKR är bara några av alla de bilar som Xbox 360-innehavare kan lattja med i Forza Motorsport 3 som släpps i oktober.

Men de senaste veckorna har det dessutom surrats friskt på nätet om att Porsche Cayman ska vara med i uppställningen – i, hör och häpna, Shooting Break-utförande. Alltså en Cayman som ”herrgårdsvagn” med tre dörrar och coupéliknande linjer. I samma anda som BMW Z3 M Coupé. 

Det som styrker uppgifterna är några olika skärmdumpar från det kommande bilspelet som visar en Cayman med just ovan nämnda karossutförande. En av skärmdumparna ser du nedan.

Till råga på allt har bilen filmats i vad som ser ut att vara maskerat utförande, i Italien. Filmen ser du via länken längst ned innan kommentarerna.

Men bilden ovan då? Jo, det är det senaste kring Porsche Cayman Shooting Break och som spär på alla rykten än mer. Bilden började spridas på nätet i går efter att ha publicerats på flickr.com och visar den märkliga bilen under någon form av fotosession.

Bilen ser inte helt perfekt ut där den står, exempelvis är reflektionerna i karossen inte precisa. Det kan betyda att det handlar om en hastigt ihopsatt konceptbil, men mer troligt är att det nog handlar om någon som gillar Photoshop och att skoja med folk. Men vi ska inte vara helt säkra på det. Vem vet, kanske bilen står på Frankfurtsalongen nästa månad!? Men nja...

Läs mer

Extern länk

Porsche Cayman Shooting Break – spionfilm

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!