060622_sebring

Premiär för Chrysler Sebring i London

Chrysler nya mellanklassbil Sebring kommer ha premiär på Londons bilsalong som går av stapeln om en månad. Den får sällskap av Dodge Nitro, en ny suv i mellanklasstorlek.

Helt nya Chrysler Sebring är på gång. I natt meddelade DaimlerChrysler att den nya sedanen kommer presenteras tillsammans med suven Dodge Nitro på Londons bilsalong i slutet av juli. De bägge bilarna blir då också högerstyrda eftersom premiären äger rum i Storbritannien.

Chrysler pratade dock inte så mycket om nya Sebring när de meddealade att den kommer till London. De valde att koncentrera sig på att de fått ut så många nya modeller som kommer från Chrysler och hur modellprogramet för 2007, som de presenterar i morgon, kommer se ut.

Chrylser Sebring och Dodge Nitro blir nummer sex och sju av årets nya modeller från DaimlerChrysler. I våras kom ju Chrysler PT Cruiser Cabriolet, Chrsyler 300C Touring, Jeep Commander, Jeep Cherokee och Dodge Caliber.

Sebring är Chryslers bidrag till mellanklassen där alla andra biltillverkare har minst ett bidrag. Den baseras på konceptet Airflite från 2003. Sebring kommer först och främst till Storbritannien men väntas gå ut i resten av Europa nästa sommar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!