Foto: Nissan

Se världspremiären av nya Nissan Qashqai här

I dag är det så dags för en helt ny generation Nissan Qashqai att presentera sig. Världspremiären kan du följa i realtid här.

Nya Nissan Qashqai skulle egentligen har presenterats i fjol, men diverse käppar fastnade i de japanska hjulen. Dessa har dock kunnat rulla på under senare tid och dagen är därmed kommen – världspremiär för nya Nissan Qashqai.

Denna världspremiär av en av världens mest populära suv-modeller kan du följa i videospelaren nedan från klockan 11.00 i dag den 18 februari. Men innan kan du gör så kan vi ”avslöja” några detaljer, exempelvis att nya Qashqai inte kommer med dieselmotorer, däremot med bensinmotorer och då även i kombination med elmotor. Någon laddhybrid ser dock inte ut att vara aktuell.
Vidare växer nya generationen en del för att ge bättre innerutrymmen. Mer förhandsdetaljer kan du ta del av i denna artikel.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!