070126_edag_luv

Skepp o'hoj - här kommer EDAG LUV

Tyska EDAG Engineering släppte under torsdagen bilder på sin konceptbil LUV Concept. LUV står för Luxury Utility Veichle och den kommer att ställas ut på Genèvesalongen i mars.

Än så länge finns inga riktiga bilder, bara skisser men de ger ändå en bra bild för hur EDAG Luv kommer se ut.

Det är en rejäl vagn, 5,8 meter lång, två meter bred och 1,8 meter hög. Lastutrymmet saknar tak och är alltså byggt i samma stil som en vanlig pick-up, men betydligt lyxigare. Oljade teakpaneler täcker stora delar av ytorna, till exempel motorhuven, lastutrymmet och golvet. Inspirationen kommer från båtvärlden. EDAG vill att LUV ska påminna om ett lyxigt skepp med sina teakpaneler samt det stora och lättlastade utrymmet längst bak.

EDAG LUV är en mycket extravagant bil vars kundgrupp är de med mycket pengar som absolut inte vill vara som alla andra människor. De som vill vara lite speciella med andra ord. Och det blir man garanterat i den här bilen.

Den 7 mars har EDAG LUV premiär på Genèvesalongen och då kommer vi få alla fakta och riktiga bilder.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!