Spyker B6 Venator Spyder visas nästa vecka

Den 18 augusti hålls exklusiva Pebble Beach Concours d’Elegance i Kalifornien och då kommer Spyker att finnas där med en nyhet. Sportbilen B6 Venator är på väg att tappa taket!

Victor Muller ångar på med sitt Spyker, i våras visade han det helt nya konceptet B6 Venator på Genèvesalongen och trots den ännu inte har satts i produktion är Spyker redan på gång med nästa koncept. På årets exklusiva bilträff Pebble Beach Concours d’Elegance som hålls i Kalifornien med början 18 augusti ska Spyker visa nya konceptbilen B6 Venator Spyder, meddelar man genom ett pressmeddelande och en liten bild.

 B6 Venator kommer alltså att tappa taket men i övrigt förväntar vi oss att se samma bil som i Genève. Spyder-modellen har med all sannolikhet samma V6-motor med 375 hästkrafter som coupén som ska börja byggas efter årsskiftet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!