080307-nissan-gt-r-pris

Svenska priser på Nissan GT-R

Det är ett år kvar innan Nissan GT-R börjar säljas i Sverige men redan nu är priserna satta och du kan lägga in din förhandsbeställning.

Nissan GT-R är en av de bilar vi mest ser fram emot men vi får vänta ett år till. Bilen börjar inte levereras förrän i mars nästa år. För er som redan bestämt er för ett exemplar går det dock bra att lägga en order från den 4 april i år. Bara att klicka in på www.gtrnissan.com, klicka för vald version och pröjsa in 5 000 euro. Klart!

Grundversionen kostar 724 000 kronor, Premium Edition 743 000 kronor, Black Edition 762 000 kronor.

Bilen kommer att säljas av speciellt utvalda återförsäljare med specialkompetens på Nissan GT-R, de döps till Nissan High Performance Center.

De vet vad som krävs för att hålla denna 480 hk starka sportvagn på gott humör.

Motorn är en V6 med dubbla turbo. En sexväxlad sekventiell låda för ner kraften till fyrhjulsdriftsystemet. Växellådan har dubbla kopplingar och väljer i förväg nästa växel, upp eller ner, för att växlingarna ska gå blixtsnabbt.

Nissan GT-R har klarat tuffa Nürburgring på 7 minuter och 38 sekunder och det gör den till en av de snabbaste serietillverkade bilarna någonsin runt den klassiska racerbanan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Teknikens Värld + verktygsset & pläd för endast 149 kr. Köp nu!