Tesla förlänger: gratis laddning i två veckor till

Tesla har tidigare meddelat att gratis laddning vid Supercharger-stationerna upphör för bilar beställda efter årsskiftet. Nu förlänger de tiden med två veckor.
Magnus Kvandal

Tesla flyttar fram slutdatumet för obegränsad gratis laddning vid Supercharger-stationerna. Potentiella köpare som beställer en Tesla innan den 15 januari 2017 får obegränsad gratis laddning vid Supercharger-stationerna. För den som beställer sin bil senare än så ingår 400 kWh per år, sedan kommer laddningen att börja kosta pengar.

I november förra året meddelade Tesla att fri laddning vid laddstationerna upphör för bilar beställda efter årsskiftet. Laddkostnaden var tidigare inbakad i bilens inköpspris, men tas nu bort. Det är inte klart vad laddningen kommer att kosta, men Tesla har meddelat att det kommer att kosta mindre än att tanka en motsvarande fossildriven bil och att Supercharger-verksamheten aldrig kommer att vara vinstdrivande.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!