Volvo V60 Polestar Foto: Marcus Engström

Volvo V60 Polestar drar iväg – snart hos dig!

Förra veckan var vi iväg och körde Volvo S60 och V60 Polestar. Här får du ett litet klipp på hur gött det låter när tre V60 Polestar och en S60 Polestar ger sig ut från depån till banan.

Du kanske kommer ihåg att vi förra veckan gav er en snabb rapport från provkörningen av Volvo S60 och V60 Polestar och i samband med det bjöd på tre lika snabba filmer med den blå bilen som huvudrollsinnehavare och med Marcus Engström i birollen.

Med tanke på att hela provkörningen av V60 Polestar finns att läsa i Teknikens Värld nummer 10/2014 som utkommer i morgon, torsdag, ger vi er här och nu ytterligare en film där du återigen för höra Volvos och Polestars värsting på väg ut på banan.

I morgon bitti när du har borstat tänderna och kammat håret kilar du ner till din tidningsaffär eller liknande och införskaffar senaste numret. På så vis har du kommande helgen räddad.

Nu har i morgon blivit i dag! Det betyder att du kan köpa tidningen i butik nu eller beställa den online!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Teknikens Värld + verktygsset & pläd för endast 149 kr. Köp nu!