Volvo XC60 Inscription

Volvo XC60 Inscription – om man vill sticka ut

Nu påbörjar Volvo försäljningen av XC60 Inscription, en version där köparen kan välja att få sin bil att skilja sig från alla andra med hjälp av en speciell kulör, exklusiv inredning och andra fälgar.

I höstas presenterade Volvo en begränsad specialversion av plåttakscabrioleten C70 med tilläggsbeteckningen Inscription. I dag presenterar Volvo ett motsvarande exklusivt koncept för sin bäst säljande modell – crossoversuven XC60.

 – Många av de kunder vi pratar med har väldigt exklusiv, individuell smak. Inscription-versionen har utformats för deras preferenser genom att erbjuda en möjlighet att ge XC60 en tydlig, personlig touch, säger Doug Speck, ansvarig för marknadsföring, försäljning och kundservice på Volvo Personvagnar.

 Om man gör tillvalet Inscription vid köp av sin nya Volvo XC60 kan man välja mellan fyra olika klädslar i semianilinläder. Finns i fyra olika färgsättningar – Marble White, Toscana Tan, Off-black samt Soft Beige. Dessa kan kombineras med inredning i Off-black eller Soft Beige.

 Med Inscription-paketet får man ”Inscription” inbroderat i främre nackstöden, mittarmstöd med synliga sömmar, dörrpaneler som färgmässigt matchar övrig inredning, dörrtrösklar med ”Inscription” ingraverat samt elektriskt justerbart svankstöd.

 Men det är inte allt. Är du redan såld på Inscription-paketet kan det vara bra att veta att följande tillval också är möjliga: Inscription Charcoal-innertak, exteriörkulören Inscription Electric Silver samt 20-tumsfälgarna Inscription Avior.

 – XC60 var vår bästsäljande modell under 2011 med nästan 100 000 levererade enheter till kunder över hela världen. Inscription-versionen stärker vårt erbjudande ytterligare. De exklusiva detaljerna tillsammans med de dynamiska XC-egenskaperna ger verkligen XC60 en unik känsla, säger Doug Speck.

 Samtliga motoralternativ som finns tillgängliga till XC60 kan kombineras med Inscription-paketet. Säljstart för XC60 Inscription är redan nu i april månad. Tyvärr avslöjar Volvo inte vad det kostar att ”pimpa” – som Volvo själva faktiskt kallar det – XC60 till Inscription-version.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Teknikens Värld + verktygsset & pläd för endast 149 kr. Köp nu!