Foto: Patrik Lindgren, Glenn Lindberg och Marcus Engström

Grattis Silvia! Vårt sommarskott firar namnsdag

Du har väl inte missat att Teknikens Världs sommarskott är en Porsche 911 Targa S från 1974, döpt till Silvia? Eftersom det är Silvias namnsdag i dag firar vi med bilder från våra äventyr med Silvia hittills.

Teknikens Världs skottradition lever starkt. Varje sommar och vinter köper vi en projektbil av varierande kvalitet och använder dem till mer eller mindre vettiga saker. I år är sommarskottet en Porsche 911 Targa S av årsmodell 1974, nästan precis en sådan som finns med på samma bild som för första gången förevigade kungen och blivande drottning Silvia. Redaktionen kom därför mer eller mindre unisont fram till att den skulle döpas till Silvia.

 I bildspelet nedan kan du se ett axplock av bilder från de äventyr vi hittills har företagit oss i sällskap med Silvia. Håll utkik i tidningen för mer!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!