Foto: Teknikens Värld

13 elbilar under 3 000 kronor per månad

På privatleasingmarknaden slåss tillverkarna om kunderna. Elbilarna har prislappar vi bara kunde drömma om för ett år sedan. Här är listan på de billigaste elbilarna du kan leasa i Sverige i dag.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

I år har prisraset på elbilar äntligen kommit. Vi ser det än så länge inte i prislistorna. Det är på privatleasingpriserna vi ser det nya marknadsläget. Volkswagen spikade fast ett nytt normalläge i vintras när den nya elbilen ID.3 fick leasingpriset 3 495 kronor per månad, ett pris som många handlare pressade ner till 3 000 kronor per månad innan årsskiftet. Nästa debutant som skakade om marknaden rejält i juni i år var nya MG ZS. Nu kan den leasas för 1 990 kronor per månad.
Men MG och Volkswagen är inte ensamma om att sänka priserna. Alla märken måste hänga med för att få kunder att välja deras modeller. Vi har tittat och jämfört med priserna för två år sedan och inser att något stort har hänt.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Teknikens Värld + verktygsset & pläd för endast 149 kr. Köp nu!