Åtta månaders fängelse för idioten som körde in på Brands Hatch

Att köra in på Brands Hatch med sin personbil för skojs skull, mitt under pågående tävling, är inte att rekommendera. Åtta månaders fängelse leder det till.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Du kanske minns från i somras när vi skrev om några idiotiska ungdomar som körde in med sin Volkswagen Polo på klassiska banan Brands Hatch – mitt under pågående Fun Cup-tävling.

Bakom ratten satt pojkvännen till tjejen som ägde bilen. Trots flickvännens protester körde han rakt in på banan samtidigt som kompisen i baksätet filmade det hela.

Strax efter den idiotiska och farofyllda handlingen lade de upp sitt klipp på YouTube och gjorde sig själva till åtlöje inför hela världen.

Jack Cottles uttalande på Facebook.

Killen bakom ratten, 22-årige britten Jack Cottle, har nu dömts för sitt brott. Åtta månaders fängelse får han. Domaren som utdömde straffet påpekade att Jack Cottle utsatte många liv för fara och att hans handling var både överlagd och oförlåtlig.Jack Cottle själv ångrar inte direkt sitt handlande i somras. På bilden till höger ser ni vad han tycker om sig själv och vad han gjorde, uttryckt på Facebook.I domstolen försökte Jack Cottles försvar få honom att slippa straff genom att påtala hur omogen och lättledd han är. Men det hjälpte alltså föga. Nu får han spendera åtta månader bakom lås och bom. Singel har han också blivit. Flickvännen, som ägde bilen, uppges ha fimpat honom direkt efter incidenten på Brands Hatch.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!