Får PG chansen hos Suzuki i WRC?

Suzuki har konfirmerat att de kommer att köra tre deltävlingar i WRC 2007 med sin nya SX4 WRC, och att de fortsätter i juniorklassen trots att det inte är VM-status. Finns PG Andersson med i planerna?

Rally Finland i augusti blir den första tävlingen för Suzuki, sedan kör de även Korsika och Wales-rallyt. De får inte räkna VM-poäng eftersom de inte kör hela mästerskapet. Frågan är om Suzuki törs chansa på en relativt ung förare som PG Andersson när det gäller att utvärdera bilen eller om de vänder sig till mer rutinerade förare. Det finns gott om arbetslösa sådana... Intressant är också att Suzuki väljer att fortsätta i juniorklassen trots att den blivit av med sin JVM-status. PG Andersson har tidigare sagt att han skall köra i klassen men inte avslöjat vilket märke. Suzuki avser att presentera sina förare i slutet av januari.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!