Foto: Glenn Lindberg

Häng med på ett varv runt Solvalla med Jan ”Flash” Nilsson

I helgen är Solvalla inte bara skådeplats för årets näst sista STCC-tävling, Solvalla är också platsen där Jan ”Flash” Nilsson gör också comeback. Teknikens Värld åkte med runt banan i hans Saab 9-3 Team Tidö. Häng med!

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Vill du se högklassig svensk racing i helgen är det Solvalla i Stockholm du ska bege dig till. Där kommer du att få se bland andra Thed Björk, Fredrik Larsson och Fredrik Ekblom göra upp om årets näst sista STCC-poäng. Du kommer också att få se Jan ”Flash” Nilsson i sin comeback där han kör Saab 9-3 för Team Tidö.

För att ladda upp inför racehelgen på bästa möjliga sätt lät vi Glenn Lindberg ta sig till Solvalla i går för ett varv med ”Flash” i hans Saab. Eftersom Glenn är Teknikens Världs fotograf filmade han det hela och vi andra kan därför se hur ett varv runt den tajta banan ser ut.

Tidsschema STCC Solvalla 5-6 september 2014:

Fredag 5 september

11.15 STCC-test

12.00 STCC-test

15.05 STCC-kval 1

15.25 STCC-kval 2

17.10 och framåt, RallyX

Lördag 6 september

12.05 STCC-heat 1

14.00 STCC-heat 2

15.05 och framåt, RallyX

För fullständigt schema med alla klasser under helgen, se stcc.se.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!