090805-reine picko

Helkväll på Ronnie Peterson Museum

Ronnie Peterson Museum får dubbelt celebert besök den 13 augusti. Reine Wisell och Picko Troberg bjuder på vernissage och föreläsningskväll.

För dig med minsta intresse rörande racinghistoria bör kryssa för torsdagen den 13 augusti i almanackan och ta siktet på Örebro. Då kommer Ronnie Peterson Museum bjuda på dubbelevenemang av sällan skådat slag. Fotoutställningen "Reine Wisell - racerförare, fotograf" slår upp sina dörrar, ett samarbete mellan racerföraren Reine Wisell, museet och oss på Teknikens Värld.

Senare på kvällen flyttas fokus till Lola T70 då Picko Troberg, förare och stallchef, berättar om den klassiska sportvagnen. Ett exemplar står dessutom på på plats på museet.

Dagen efter körs den sjätte deltävlingen av STCC på närliggande Karlskoga Motorstadion, så gör dig redo för en fartfylld helg.

Extern länk

Pressrelease

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!