Foto: Spacesuit Media

Poängplats för Felix Rosenqvist i Paris

Åttonde plats för Felix Rosenqvist under säsongens åttonde deltävling i Formel E på Paris trånga gator. Ett litet steg framåt efter brutna lopp.

Fyra poäng fick Felix Rosenqvist med sig från säsongens åttonde av totalt tolv deltävlingar i Formel E. Detta efter en åttonde plats efter att ha startat från elfte startruta. Möjligheten till avancemang på den trånga banan Circuit des Invalides i Paris var för svår.

Hemmaföraren och mästerskapsledaren Jean-Eric Vergne, Techeetah, vann följd av Lucas di Grassi (Audi) och Sam Bird (DS). Felix stallkompis hos Mahindra, Formel 1-meriterade Nick Heidfeld, kom på elfte plats.

Felix ligger trea i sammadraget trots ”bara” fyra poäng i Paris och två brutna lopp under den senaste tiden.

– En dag att glömma för oss. Vi fick förvisso med oss lite poäng, vilket man inte ska ta för givet i det här motståndet, men det är nog ingen hemlighet att vi siktar högre än så, säger Felix Rosenqvist.

Nästa deltävling i Formel E körs i Berlin den 19 maj.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!