Polestar Cyan Racing visar mer av nya kolfiberbilen

Vi vet ännu inte vad Volvo och Polestar Cyan Racing har kokat ihop, men vi har våra aningar. Nu har Polestar Cyan Racing släpps en teaservideo där vi får se mer av bilen.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

För två veckor sedan bjöds vi på en mörklagd bild som visade oss en liten del av huven. Nu har (Polestar) Cyan Racing, som innan Volvos förvärv av Polestar hette Polestar Racing, släpps en kort film, även den mörklagd, som visar oss lite mer. Vad vi ser är en rejäl splitter, en kaross i kolfiber och Polestar-emblemet som pryder ytan till höger om Volvo-märket i grillen. Mycket mer får vi inte se.

Men vad är det då för bil? Ja, inte är det en ny prestandaversion som du kan köpa hos din Volvo-handlare om några månader, det kan vi vara säkra på. Det är med största sannolikhet Volvos nya WTCC-bil. Volvo och andra berörda har sedan tidigare uttryckt en önskan att återkomma till världsmästerskapet i standardvagnsracing. Troligtvis blir det återkomst nästa år.

I så fall kommer Volvo att kriga på tre fronter. WTCC, STCC och V8 Supercars.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!