081017-sponsorskallning

Sponsor skallade racerförare!

Sponsorer är nödvändiga inom motorsporten. Men det kan gå fel ibland, som i helgens Bathurst 1000 i Australien då Ford-föraren Michael Patrizi blev skallad i ansiktet av en av sina sponsorer...

Bathurst 1000 är en av de största racingtävlingarna i Australien. Vid årets lopp blev Michael Patrizi 17:e man och tydligen var den 23-årige förarens resultat inte nog för att blidka en av hans sponsorer. Touringcartimes.com rapporterar att en direktör från el-företaget Tex Onsite sprang 15 meter för att komma ifatt Patrizi och därefter gav honom en dansk skalle mitt i ansiktet och påtalade honom hur illa han hade kört. Patrizi skadades lindrigt men chockades.

– Han stank av alkohol och det här var inte vad jag behövde efter mitt race, sa Patrizi. Direktören har nu stängts av från samtliga race i V8 Supercars till slutet av 2009.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Teknikens Värld + verktygsset & pläd för endast 149 kr. Köp nu!