Vad gör en ingenjör?

Den här gången får vi träffa Mattias Ekströms raceingenjör Florian Modlinger och höra mer om varför han är så viktig för Mattias och teamets framgångar.
Teknikens Värld

En riktig motorsportklassiker väntar förarna i helgens DTM – Nürburgring! För Mattias gäller det som vanligt att först lyckas i kvalet, vilket han gjort de två senaste gångerna, och sedan hålla hela vägen in i mål. En av de mest centrala framgångsfaktorerna är att samarbetet mellan Mattias och hans ingenjör Florian fungerar prickfritt.

I helgens videohälsning får vi möta Florian och höra mer om vad han gör under och innan ett race. Vi får också veta hur man gör för att få ett samarbete mellan en svensk racerförare och en tysk ingenjör att fungera.Följ Mattias Ekström och DTM på teve
Missa inte det direktsända kvalet i morgon lördag, klockan 14.35 på Viasat Motor ochviaplay.se<http://viaplay.se/sport/motor-dtm-live/nuerburgring-kval> . Racet visas på söndag, klockan 13.15 på TV10 ochviaplay.se. <http://viaplay.se/sport/motor-dtm-live/nuerburgring> Sammandrag på Viasat Motor 21:10söndag.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!