Nytt nummer i morgon – årets största nyhet?

I morgon torsdag dyker ett nytt nummer, nummer 19/2013, av Teknikens Värld upp i en tidninghylla nära dig – och det med, vågar vi påstå, en av årets största bilnyheter. I alla fall för oss i Sverige. Vad det rör sig om? Köp numret så får du se!

Det kan vara årets hetaste bilnyhet – det du får läsa om i nummer 19 av Teknikens Värld, som kommer ut i butik i morgon! I alla fall med våra svenska ögon sett. Det handlar om Volvo, så mycket kan vi avslöja. Och att det är en överraskande nyhet.

Förutom denna tveklöst höginressanta nyhet är naturligtvis Teknikens Värld nummer 19 sprängfyllt med annat läsvärt. Det är provkörningar av nya Mercedes S-klass, Audi RS7 Sportback, BMW i8 och Mini Paceman. De två små premiumbusbilarna Mercedes A 45 AMG och BMW M135i möts i testduell, liksom småbilstrion Toyota Yaris Hybrid, Renault Clio och Ford Fiesta. Det är begagnattest av Skoda Yeti, genomgång av infotainmentsystem och allt om den automatiska kopplingen eClutch.

Är du prenumerant får du, förutom tidningen direkt hem i brevlådan, hela 16 sidor extra i nummer 19. Bland annat innehåller dessa sidor en rafflande duell mellan värstingarna Nissan GT-R och Porsche 911 Carrera 4S, samt ett stort reportage till minne av vår klassiske medarbetare Gunnar Friberg, som i år skulle ha fyllt 80 år.

Men framför allt innehåller nummer 19 alltså allt om årets hetaste nyhet från Hisingen. Spring och köp. Häng på låset. I morgon gäller det!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!