Samtidigt i Ryssland: kossa åker bil – i baksätet

Du har säkert någon gång besvärat dig över att baksätet med tillhörande benutrymme är trångt. Knip igen nästa gång, för får en ko plats i baksätet på en liten tvådörrars ZAZ-968 finns det ingen anledning att klaga.

Här har vi en färsk film från Ryssland som visar lilla ukrainska bilmodellen ZAZ-968, endast 3,7 meter lång, med ett minst sagt ovanligt kreatur i – för att vara i ett baksäte. En kossa har nämligen fått kliva in genom framdörren, ZAZ-968 har ju bara två dörrar, och ta plats i den lilla soffan där bak. Under bilturen står/halvsitter den lugnt och sansat för att ägna sig åt att titta på bilarna runt omkring. Frågan är bara var koskiten hamnar – för inte kan vi väl tro att den håller igen (skulle i så fall av rädsla). Det hinns ju knappast med att rulla in till vägkanten och baxa ut kon genom framdörren.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!