Volkswagen Polo stoppad av kärleksfull elefant

Två personer i en Volkswagen Polo befann sig plötsligt i en prekär situation i Sydafrika. En kärleksfull elefant hade fattat tycke för deras bil, och hindrade dem från att stiga ur.

Det är brittiska Daily Mail som berättar om den ovanliga historien, som i veckan utspelade sig i nationalparken Pilanesburg i Sydafrika. Två personer i en Volkswagen Polo befann sig helt enkelt på fel plats vid fel tidpunkt – när en ovanligt kärleksfull elefanthane fattade tycke för bilen de färdades i.

Den stora elefanten hindrade effektivt bilens förare och passagerar från att stiga ur bilen, då den gned sig mot bilen huv och tak. Som förklarig till incidenten sägs att den skedde inder just en period då elefanthanar har extra stor produktion av könshormonet testosteron – vilket kan nå mer än 60 gånger högre än vanligt.

Fler bilder hittar du hos Daily Mail.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!