Volvo-lastbil vs rivningskula på två ton

Du trodde inte du skulle få avsluta kvällen med att få se en Volvo-lastbil massakreras, för att därefter plåstras om till att bli som ny igen. Men det är just så din kväll avslutas. Titta och beundra.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Filmen ovan är en del av en marknadsföringskampanj från det amerikanska lastbilsföretaget Ryder. De låter en Volvo-lastbil genomgå en stenhård bana, milt sagt. Först exploderar en massa skräp framför lastbilen som den får köra igenom, därefter punkteras däcken på en spikmatta och till sist får den känna på en två ton tung rivningskula i fronthuvens sida. Lastbilen åker på mycket stryk, kardanaxeln går av, hjulen går sönder och det tar eld i motorn.

Men varför förstöra en fin Volvo-lastbil? Jo, för att visa hur duktiga Ryders verkstadsmekaniker är. Enligt filmen får de ihop lastbilen som ny igen på under 16 timmar.

Lite märkligt kan tyckas, men sevärt. Och så slutade ju filmen lyckligt denna gång.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Teknikens Värld + verktygsset & pläd för endast 149 kr. Köp nu!