Foto: Glenn Lindberg

Provkörning av Bentley Continental GT

Den brittiska dundersuccén är tillbaka! Med över 65 000 sålda bilar är Continental GT Bentleys absoluta storsäljare och nu finns den i helt ny tappning med uppdaterad W12-motor och roterande skärmar. Häng med på en tur i den tyskbrittiska lyxkryssaren!

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Nyhetskänslan är, något oväntat, total. Nya Bentley Continental GT känns omedelbart som ett stort steg upp från föregångaren. På bild kan den tyckas se ut ungefär som Continental GT har gjort ända sedan den lanserades år 2003, men när vi har den här i egen hög person, för första­ gången på svenska vägar, är det något helt annat. Den stora karossens former böljar med betydligt lättare och nättare vågor än tidigare. Den nya bakänden med de ovala bakljusen ger ett nätt och modernt utseende­ och det var verkligen inte något som föregångaren­ var begåvad med.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Teknikens Värld + verktygsset & pläd för endast 149 kr. Köp nu!