BMW i8 Foto: BMW

Provkörning av BMW i8

Med trecylindrig bensinmotor, elmotor och F1-inspirerad kolfibermonocoque är BMW i8 ett tekniskt underverk och en modern stilikon. Vi provkör den laddbara miljösportbilen i staden där den kommer att gillas och köpas mest – Los Angeles.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Bakom varje gathörn står en Tesla Model S och lurar och vid varje rödljus tycks man hamna jämte en Toyota Prius. Los Angeles är utan tvekan en stad där elbilar och hybrider redan har fått ett starkt fotfäste men den enorma staden som utgör slutet av Route 66 bjuder också på en kraftigt varierad trafikbild. Alla Priusar och Teslor trängs med amerikanskt gammalmodiga pickuper och suvar. Och just i dag en svärm märkliga sportbilar som inte ser ut som något annat.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!