Foto: 04/2014

Provkörning av Citroën C4 Cactus Puretech 110

Det knasiga Citroën är tillbaka! Eller vad sägs om den nya golfklassaren med det utstickande namnet Cactus? Dessvärre räcker det inte med ett konstigt namn och utvändiga luftkuddar för att väga upp tydliga missar.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Tillsammans med C3 och C4 Picasso har nya C4 Cactus väckt hoppet om att det fortfarande finns en hel del tokiga människor i Citroën-leden. Det franska märket har länge stått som beskyddare för det udda, alternativa och oftast inte helt självklara i bilvärlden. Citroëns historia är fylld av mer eller mindre lyckade steg ”utanför boxen” och de gånger kunderna inte har strömmat till har entusiasterna ändå tagit bilarna till sina hjärtan. Bilvärlden behöver någon som vågar göra det annorlunda och Citroën har länge varit denna någon.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!