Citroën DS3 Cabrio THP 155 Foto: Hans Hedberg & Citroën

Provkörning av Citroën DS3 Cabrio THP 155

Med fällbart kanvastak och sin egen stil är Citroën DS3 Cabrio valet för den som njuter av öppetåka men inte vill göra avkall på design, komfort och säkerhet.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Minns början av 1980-talet, den som var med då. Bilarna var fyrkantiga och modellutbudet torftigt. Volvo var endast bakhjulsdrivna, Wallenberg-ägda Saab tillverkades fortfarande i god tro om att ”snart vänder siffrorna”. Bilar som vi nu tar för givet fanns inte ens att beställa. Porsche hade inga cabrioleter att erbjuda, turbomotorer fanns bara i sportbilar. Eller Saab. Visst har det hänt en hel del, trots all negativt prat om att det var bättre förr och bilarna nuförtiden inte går att skilja åt. Ett bilmärke som stack ut när det begav sig var franska Citroën.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!