Provkörning av Fiat 500 1,2 Lounge

Inne på sitt tionde produktionsår uppdateras Fiats minsting 500. Nytt infotainmentsystem och pliktskyldig ny frontdesign utmärker den lilla citybilen.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Vissa affärslösningar – ”business case” på nysvenska – är bättre än andra. Att Fiat fick snits på småbilen 500 stilmässigt är ingen hemlighet, men att en produkt som baseras på den mer praktiska och väsentligt mycket billigare Panda-modellen men ändå säljs närmare 50 procent dyrare måste vara föremål för avhandling på Turins handelshögskola. Bra för Fiat förstås, personligen tror jag att ett lågpris på Fiat 500 skulle innebära att den snygga bilen skulle synas i varje gathörn även i sömniga svenska städer.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Teknikens Värld + verktygsset & pläd för endast 149 kr. Köp nu!