Foto: Honda

Provkörning av Honda Civic Comfort 1,0 VTEC Turbo

Det känns som om bilar från Honda blivit lite akterseglade under senare år. Som om utvecklingen eller viljan legat lite på latsidan och lutat sig mot det faktum att Honda är världens största motortillverkare. Med nya Civic verkar de ha vaknat och går med full attack.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Jag kan inte påminna mig någon annan tillverkare som har en bil med samma modellnamn, i det här fallet Civic, i tio generationer. Den första kom 1972 och sedan dess har det rullat på. Nu skriver vi 2017 och nya Civic visas och provkörs i Barcelona. PeO Kjellströms andrastad, eller första. Jag vet inte. Att han inte är här beror på nysminkade Golf VIII som samma dag körs på Mallorca, av just PeO.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!