Vi kör nya Honda HR-V som hybrid. Foto: Honda

Provkörning av Honda HR-V e:HEV

Honda lanserar den nya, tredje generationen HR-V och gör det dels med helt ny design och en elektrifierad drivlina. Vi bekantar oss med de första exemplaren på europeisk mark.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Raka vägen från fabriken i Suzuka har de första exemplaren av nya Honda HR-V tagit sig till Europa och Hondas kontor i Erlensee i utkanten av Frankfurt. Raka vägen från Stockholm har jag tagit mig till samma plats, jag må ha en ny keps men mer intressant är att HR-V är här i en helt ny generation.

Honda har ändå rätt ambitiösa elektrifieringsplaner då de tidigare i år meddelade att samtliga bilar och motorcyklar från koncernen ska vara helt eldrivna från 2040. Något som gör det förvånande att Honda håller igen på den fronten med nya HR-V.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!