En design som du inte glömmer. Så vill Hyundai att du ska uppfatta lilla suven Bayon. Foto: Patrik Lindgren / Teknikens Värld

Provkörning av Hyundai Bayon 1,0 T-GDi MHEV

Alla som tänkt köpa en Hyundai i20, i30 eller Kona har fått ett alternativ till. Nya modellen Bayon är lite av varje från tidigare småbilar. Med en, enligt Hyundai, ”oförglömlig” design. Jo, ja tackar ja.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Om du varit på bilsemester i Europa under sommaren 2021 kan det hända att du sett en Hyundai Bayon. För Hyundais nya småbilssuv har funnits i flera länder i Europa innan den nu gör entré i Sverige under hösten.
Får man tro Hyundais eget informationsmaterial om bilen så borde du, om du sett den, komma ihåg det. Rubriken ”Oförglömlig design” inleder avsnittet som berättar om de ”skarpa linjerna” och ”iögonfallande proportioner”.
Ja, eller så ser den ut lite som en skalbagge som någon tryckt till nosen på.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Teknikens Värld + verktygsset & pläd för endast 149 kr. Köp nu!