Provkörning av Jaguar I-Pace

Bilvärlden har gått och väntat på att någon ska sätta sig upp mot Tesla. Nu visar det sig att det är Jaguar som blir först ut av de traditionella biltillverkarna att lansera en elbil med räckvidd och prestanda på Tesla-nivå. Och mer därtill!

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Trogna Teknikens Värld-läsare har kanske märkt att det finns en tradition av kattrelaterade rubriker när det handlar om Jaguar. På redaktionen finns det en tyst överenskommelse om att Jaguar-rubriker gärna får vara så långsökta och barnsliga som möjligt, så länge de anspelar på att Jaguaren är en katt. ”Katten spinner igen”, ”Det är klös i nya Jaggan” och så vidare... Mossigt, eller hur? Men också viktigt, traditioner är till för att bevaras. (”Katten har tystnat” är denna provkörnings rubrik i tidningen).

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!