Provkörning av Jaguar XF 20d

Bara någon vecka innan denna provkörning löpte vilda tjurar nedför gator och gränder i den årliga tjurrusningen. Ingen människa dog, men säkert flera tjurar. I dag är det något annat som rör sig på gatorna i Pamplona. Graciöst kraftfulla Jaguar XF.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Det står glasklart så fort jag öppnar ­dörren och insuper de fina materialen och den snygga designen. Jaguar XF siktar in sig mot tyska premiumbilar med BMW 5-serie i spetsen. Jaja, det där har vi hört förr, tänker du. När Jaguar verkligen mött konkurrenten i tester så har tysken alltid åkt segrande därifrån. Jaguar har liksom aldrig riktigt räckt till. Det verkar som om det kan komma att ändras. Jag säger kan, för nya XF har förutsättningarna.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!